نطفه سنجی یا کندلینگ اهمیت نطفه سنجی و کندلینگ را در مرحله ی انتخاب تخم نطفه دار به فیس بی نقص توضیح دادیم . مجددا تاکید می کنیم که تعیین تخم نطفه دار سالم ، اولی قدم در مسیر جوجه کشی غالب می باشد . عدم دقت به این مورد منجر ناکامی در جوجه کشی ، و سرگردانی استفاده کننده در پیدا کردن ادله جوجه کشی ناموفق خواهد شد . 11- طول بازه زمانی جوجه کشی از تخم های نطفه دار مرغ طول دوران جوجه کشی از تخم های نطفه دار انواع مختلف مرغ 21 روز می باشد . از این 21 روز ، 18 روز را تراز ستر و 3 روز پایان را مرحله هچر تشکیل می دهد . جوجه ها ممکن می باشد اندکی زودتر و یا این که دیرتر از 21 روز از تخم بیرون شوند . دستگاه جوجه کشیزود یا دیر بیرون شدن از تخم ها به نژاد ، میزان تخم ، سن گله مولد و علی الخصوص دما بستگی دارااست . دمای اکثر سبب ساز خروج زودتر جوجه ها از تخم های نطفه دار و دمای کمتر باعث هچ دیرتر تخم ها می شود . هرچه سن گله مولد اکثر باشد اندازه تخم ها بزرگتر گردیده و در سود دیرتر هچ می شوند . دوران مراقبت بخش اعظم تخم ها پیشین از جوجه کشی هم باعث بیرون شدن دیرتر جوجه ها از تخم ها می شود . چه بسا در دستگاه های خود کار نیز ، استفاده کننده باید به چهره منظم دستگاه ه را آنالیز کند و از همت صحیح آن اطمینان حاصل نمیاد . جوجه کشی از مرغ 13- برهه زمانی خارج کردن جوجه ها از خودرو جوجه درآوری تخم ها را باید یک روز پس از بیرون شدن جوجه ها از دستگاه جوجه درآوری خارج فرمائید . جوجه ها هنگام خروج از اتومبیل جوجه درآوری مرطوب می باشند بنابراین خروج زودتر آن ها از دستگاه جوجه درآوری می تواند باعث به سرماخوردگی و تلف شدن جوجه ها شود . بیرون کردن دیرهنگام جوجه ها نیز می تواند سبب اتمام ذخیره زرده داخل جوجه ها شود . درب دستگاه را در فرایند نهایی جوجه کشی باز نکنید باز کردن درب محیط دستگاه جوجه کشی پس از خارج شدن اولین تخم از دستگاه جوجه کشی می تواند باعث به از دست رفتن کل جوجه ها شود . درب محیط دستگاه را می توانید پس از 24 ساعت از هچ او‌لین جوجه باز کرده و جوجه ها را از دستگاه خارج نمائید . 14- آب دستگاه جوجه کشی و محیا کردن رطوبت : در برخی از دستگاه ها به خصوص دستگاه های جوجه کشی کوچک و دست ساز، به مراد تامین رطوبت ، آب در باطن دستگاه قرار داده می شود . میزان آب باید با دقت به تعداد تخم ها در داخل دستگاه قرار داده شود . در دستگاه های استاندارد تولیدی ، رتبه بندی مشخصی برای میزان آب وجود داراست که کمک اکثری به کاربر در انتخاب میزان آب موضوع نیاز در دستگاه می نماید . در دستگاه های بزرگتر از رطوبت سازهای التراسونیک استفاده می شود . این رطوبت سازها در بیرون از دستگاه قرار می‌گیرند و رطوبت را به وسیله ی لوله ی رابط به باطن دستگاه انتقال می دهند . دیدنی هست بدانید که به مراد در اختیار گرفتن رطوبت تولیدی در این رطوبت سازها ، دستگاه رطوبت ساز به کنترلر دستگاه جوجه کشی متصل می‌گردد و این کنترلر دستگاه جوجه کشی است که دستور شفاف شدن و یا جدا شدن رطوبت ساز را صادر می کند . کنترلر هم با به کارگیری از سنسور تقریب روطوبت که پیشتر در مورد آن حرف کرده ایم ، رطوبت را تقریب زده و مبادرت به تهیه مقدار رطوبت مسئله نیاز مینماید . ابی که به خواسته ساخت رطوبت در دستگاه های رطوبت ساز و یا این که در کف دستگاه جوجه کشی موضوع استعمال قرار می‌گیرد بایستی کمترین میزان املاح را داشته باشد . به مراد کاهش اندازه املاح در داخل آب بهتر می‌باشد آب دوران وقتی (بیشتر از 24 ساعت) به صورت اثبات نگه داشته شود تا املاح سنگین وزن جانور در آب ته نشین شوند . از سویی دیگر آب موضوع استعمال می بایست به طور کامل پاک و عاری از هرگونه آلودگی می و شیمیایی باشد . این مسئله بخصوص در به کار گیری از آب چاه نمود پیدا می کند . در صورتی که قصد به کار گیری از آب چاه را به منظور ساخت رطوبت در دستگاه جوجه کشی دارید می بایست با استفاده از کلر اقدام به ضدعفونی آب مصرفی فرمائید . رطوبت دستگاه جوجه کشی 15- دلایل تلفات جنین در فرایند پایانی جوجه کشی تغیر المان ها مثل کاهش رطوبت و اکسیژن رسانی و کاهش و ارتقا دما می تواند سبب به تلف شدن جوجه ها در فرآیند پایانی جوجه کشی باشد . معمولا تلفات جنین در دمای 39 جايگاه سانتی گراد آغاز می شود و در دمای 42 درجه سانتی گراد کلیه جنین ها در بازه زمانی کوتاهی از فی مابین می فرایند . فیض گیری : در این مقاله به چهره کلی در مسئله داده ها حیاطی که هر استفاده کننده به خواسته یک جوجه کشی موفق مورد نیاز داراست سخن کردیم . عدم اعتنا به هرمورد از این کارداران می تواند موجب ضرر و زیان مالی و باخت در جوجه کشی شود . هر یک‌سری بخش اعظمی از این موارد سطحی و ناچیز اهمیت به نظر می آیند، ولی تاثیر آنها در جوجه کشی بخصوص برای صاحب و مالک نظران این عرصه، تماما اثبات گردیده و قابل قبول می‌باشد . پس به طبع گذشته از مبادرت به جوجه کشی موراد گوناگون را موضوع محاسبه قرار داده و از محیا بودن همه موقعیت حتمی اطمینان حاصل فرمایید .
ادامه مطلب : اهمیت نطفه سنجی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Shayschool آن شخص نوشت بازرگانی سایناویژن . آموزش حسابداری هلو دانلود رایگان کتاب صوتی با بوک کلیک دانستنی ها دانلود رایگان ایران سایت تفریحی ورتکس