روستا نکته که در رابطه تخم مرغ بایستی بدانید و احتمال دارد نمی دانستید اندرزمیکرد - دوزرده چطور دوزرده می شود ؟ اکثر وقت ها تولیدکنندگان می دانند که تخم مرغ های بالای 60 تا 70 گرم، دوزرده اند .این را هم بدانید که در بازه های خاصی از ساخت یا آغاز و انتهای تخمک گذاری در مرغ قابلیت تولید دوزرده ها ارتقاء می یابد .صحیح در وقتی که مرغ در اختیار گرفتن مناسبی برای آزاد کردن ساختارهای تخمک ندارد که ” آمنه شیر افکن * سفره هفت سین و سفره عقد ایرانی ها فارغ از تخم مرغ بدون نقص نمی شود .از این ها گذشته چه بسیار آداب و رسومی که با همین تخم مرغ کوچک سفید و گاه قهوه ای رنگ پیوند خورده .از شکاندن تخم مرغ برای پرهیز از چشم زخم گرفته تا اشکال طالع بینی و درمان شکستگی های استخوان و هزار روایت ریز و درشت دیگر از آن .همینطور خواص غذایی مو جود در تخم مرغ موجب گردیده تا برای سال ها سال تخم مرغ مهمان دائمی سفره ایرانیان باشد .ارزش غذایی یک عدد تخم مرغ با 30 گرم انواع گوشت(قرمز،مرغ و ماهی)معادل دو تکه متوسط خورشی،نصف جام حبوبات پخته،یک چهارم استکان حبوبات نپخته و یک چهارم لیوان گونه های مغزها مانند،بادام،پسته،فندوق و گردو برابر است .بخش اعظم ترین خصوصیت تخم مرغ و وجه تمایز آن نسبت به سایر مواد غذایی،ترکیب پروتئینی و مواد مغذی جان دار در آن مثل کولین،لوتئین و گزانتین و ایجاد فراوان ناچیز انرژی می‌باشد .اما همیشه سوال های مختلفی بر راز به کار گیری از تخم مرغ در ذهن ما شکل می گیر ."دانش روز" با مشاوره و همراهی پزشک معالج آرش قلیانچی،استاد کالج و متخصص طرح پاستوریزاسیون تخم مرغ،به برخی از سوال های مرسوم شما درباره تخم مرغ پاسخ می دهد . حالا پاسخ اکثری از پرسش های متداولتان پیش روی شماست . اکثر زمان ها یا این که در اولِ جوانی و یا در پیری می باشد . به این ترتیب تولید تخم مرغ دوزرده شباهت زیادی با فرآیند دوقلوزایی در گونه آدم دارااست . 2- تخم مرغ محلی حقیقتا خوبتر می باشد ؟ باوری وجود دارد مبنی بر این‌که تخم مرغ محلی به حیث غذایی خوب تر میباشد . این فرضیه تا وقتی درست بود که تخم مرغ ها در فضایی طبیعی صورت می گرفتند . درحال حاضر که اشکال سموم و کود شیمیایی در کنار رویش مرغ های خانگی قرار گرفته دیگر نمی توانایی به این فرضیه خوش بین بود . همچنین آنفو لانزا از پاراگراف بیماری هایی میباشد که قابلیت دارد از تخم مرغ های محلی به بشر منتقل شود . سالمونلا هم می می باشد که اغلب می توانایی آن را در تخم مرغ های محلی رویت کرد .این را هم بدانید که رنگ تخم مرغ ها خیلی معمولی و با توجه به گونه نژاد مرغ تخم گذار قابل تغییر و تحول است و بدین ترتیب خیلی گول رنگ و لعاب تخم مرغ ها را نخورید . دستگاه جوجه کشی3- آیا حقیقتا تخم مرغ امگا سه ، سالم تر است ؟ با افزایش مصرف اسیدهای چرب امگاسه مقدار تری گلیسرید خون کاهش یافته و مشکل ها قلبی هم کمتر خواهد بود . به همین حافظه تخم مرغ های غنی گردیده با اسیدهای چرب امگاسه می توانند منبعی برای افزایش این دسته اسیدهای چرب در رژیم غذایی شما باشند . 4- خون در تخم مرغ از کجا می آید ؟ گهگاه زمان ها لکه های خونی کوچک در زرده تخم مرغ چشم می شود، این لکه ها برهان بر نطفه دار بودن تخم مرغ نیست، بلکه به علت پارگی عروق خونی روی زرده در طی صورت گیری تخم مرغ به وجود می آید . اثری هم بر کیفیت تخم مرغ ندارد . این پدیده به ندرت و در کمتر از یک درصد تخم مرغ ها به وجود می آید . این وضعیت اکثر در مرغ های پیر دیده می شود . 5- درصورتی که تخم مرغ نپخته بخوریم چه می شود ؟ اشکال عمده، خطر آلودگی تخم مرغ به باکتری سالمونلا میباشد که می تواند مضاعف خطرناک باشد . طبق محاسبه ها از هر 30000 تخم مرغ، یک تخم مرغ آلوده و کثیف به سالمونلا هست . پس احتمال آلودگی با این میکروب فراوان قلیل است .اما توصیه می شود که تخم مرغ را به شکل آب پز بخورید که سالم ترین خط مش مصرف تخم مرغ می باشد . به کارگیری از تخم مرغ نپخته باعث بروز عوارضی از گزاره مشکلات پوستی و چشمی هم می شود . 6- راست می‌باشد که کلسترول تخم مرغ زیان آور هست ؟ از کلسترول تخم مرغ نهراسید و روزانه یک تخم مرغ مصرف نمائید . کلسترول و لسیتین ، مواد چرب مو جود در زرده تخم مرغ برای سعی سلول های بدن لازم اند . کلسترول قابلیت و امکان انعطاف و نفوذپذیری غشای سلول های بدن را محافظت می کند و سبب ساز نرمی پوست می شود و برای ساخت هورمون های جنسی، کورتیزول ( هورمون غدد فوق کلیوی )، ویتامین D و نمک های صفراوی در تن هم ضروری می‌باشد . 7- زرده پر رنگ تر، توانا تر هست ؟ رنگ زرده به مقدار پاره ای تحت تاثیر ژنتیک است، البته عمده تابع غذای مصرفی مرغ می‌باشد . به تیتر مثال، اضافه کردن بتا-کاروتن (رنگ ارگانیک رنگ زرد – نارنجی رنگ جان دار در سبزیجات زرد رنگ رنگ) به غذای مرغ، موجب زردتر شدن رنگ زرده تخم مرغ ها می شود . لبریز رنگ بودن زرده نشانگر مغذی تر بودن آن نخواهد بود و ” یک‌سری نکته : 1- سفارش اساسی این می باشد که از مصرف تخم مرغ هایی با پوسته آلوده،شکسته و ترک دار به برهان احتمال نفوذ باکتری ها به داخل آن جلوگیری کنید .2- تشکیل حلقه سبز رنگ به دور زرده در هنگام پخت هم به استدلال مخلوط آهن و گوگرد جانور در تخم مرغ بوده که نشانی از فاسد شدن تخم مرغ نیست .3- تخم مرغ پخته را می توان به برهه زمانی یک هفته در فریزر مراقبت کرد .4- 4 تا 5 هفته پس از تولید،حداکثر هنگامی می‌باشد که می توان در دمای سردخانه حفظ کرد . چه بسا بر طعم آن هم تاثیر چندانی نخواهد گذاشت . 8- حقیقتا تخم مرغ بخوریم مسن نمی شویم ؟ تخم مرغ علاوه بر داشتن قیمت غذایی بالا دارنده خاصیت درمانی،ایمنی زایی و کاربردی می باشد . بله،ترکیبات جانور در زرده تخم مرغ از پیری زودرس پرهیز می نماید . 9- یکسری ساله ها یک سری تا تخم مرغ بخورند ؟ مدام می توانید تخم مرغ بخورید ولی یادتان باشد که برای دو تیم از افراد،مصرف بخش اعظم تخم مرغ اضطراری می باشد . یکی ورزشکاران که نیاز به ارتقاء عضله ها دارا‌هستند و دیگری خردسالان و نوجوان ها که در سن رشد می‌باشند .برای کودکان از 9 ماهگی تا 1 سالگی یک زرده بی نقص یک روز در در میان و از 2 سالگی به آنگاه بر مبنا میل نوباوه 6-5 تخم مرغ در هفته مجاز می‌باشد .افراد بالغ نیز مجاز به مصرف 4-3 عدد تخم مرغ در هفته میباشند .چه بسا کسانی که کلسترول خونشان بالاست نباید مصرف تخم مرغ را انقطاع کنند . 10- راست می گویند که زرده تخم مرغ مفیدتر می باشد ؟ خیر ، این یک اعتقاد و باور نادرست هست .عمده پروتئین تخم مرغ در سفیده آن متمرکز گردیده که مشتمل بر پروتئین های منحصربه‌فرد به شخص با خصوصیت های خاص است .زرده تنها دارنده یک یا دو پروتئین با کاربردهای بالقوه میباشد .مقدار پروتئین موجود در هر سفیده تخم مرغ 4 گرم و در هر زرده 2 .7 گرم می باشد .از لحاظ چربی یک زرده تخم مرغ دربردارنده 1 .6 چربی اشباع شده و 2 .7 چربی اشباع نشده البته سفیده تخم مرغ فاقد چربی است .
ادامه مطلب : نقش تخم مرغ در سفره های ایرانی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Kristina Paula دانلود فیلم ترکی deltadieselgenerator.com Kristen Daniel diselnaab مجله فناوری تِک میکس دانلود فیلم|دانلود سریال