امروزه به برهان پیشرفت دانش در مورد های ژنتیک و بیو تکنیک مرغ هایی با سرعت رویش و وزن گیری بالا ساخت میگردد که این کار باعث میگردد که مرغ نسبت به عامل ها محیطی حساستر و مقاومت اون هم کمتر بشود از طرف برای نتیجه دهی عمده و صرفه اقتصادی محافظت طیور به فیس خیلی متراکم باعث گردیده طیور به طور ارگانیک حاذق به تامین احتیاجات نشه و احتیاجات می بایست ظریف حساب و کتاب بشود . یک مدیریت کارکشته می بایست می بایست روزمره وضیت گله را در دست گرفتن و بازرسی کند و چون علایم استارت بیماری در گله بطور ناگهانی و سرعت بالا پدیدار نمی‌شود بلکه بمرور و تدریجی با نشانه ها خاص وارد گله می گردد که این علامتها بایستی بوسیله حواس پنجگانه تشخیص داده بشود منجر یشگیری از بیماری می شود . دستگاه جوجه کشی 1-بینایی : اولین حسی که باید در گله استفاده نمود مشاهده رکورد ها و طریق عمل و وضع و اوضاع کلی جوجه ها و گله می‌باشد که نشان دهنده بخش اعظمی از واقیت ها در گله میباشد . تاج ها رنگ پریده ، چشم های کدرو غیر روشن ، ظاهر مالامال های غیر شفاف و پر های افتاده و ژولیده نشان دهنده وضعیت غیر عادی در گله می‌باشد . جمع شدن گله ، چرت زدن ، عدم تحرک گله ، اثر ها زخم و کانی بالیسم ، وجود انگل های فرنگی مثل مایت را میتوان با استفاده از چشم تشخیص بخشید . مشاهده گردو خاک در آشیانه علامت بد بودن تهویه و رطوبت زیادی است . همینطور موقعیت مدیر چگونگی استعمال از وسائل و تجهیزات ، طریق کار آبخوری ها و دانخوری های خود کار و مقدار و تعداد آن‌ها وضعیت ریزش آب از آبخوری و تعداد و نحوه فعالیت تهویه هم چنین وضعیت خوراک از نظر رطوبت و ککی بودن منظره ظاهری بستر . 2-حس شنوایی : هرگونه صدای غیر عادی که در گله وجود داشته باشد نشانه مسئله ای در گله می‌باشد . به تیتر نمونه وقتیکه در سالن جوجه ها حرارت ناچیز میباشد ، جوجه ها صدای مخصوص کوتاهی نظیر جیر جیر کردن راز وارد میکنند و به وسیله شم شنوایی میتوان به وجود بیماری های تنفسی در گله پی پیروزی ، وجود عطسه ، سرفه ، صدای خرخر، و سوت کشیدن از بینی ادله وجود بیماری های تنفسی در گله می باشد . 3-حس چشایی : این حس نیز به کمک بازدید کننده میرسد . قرقره کردن آب تا حدودی سنگین بودن آب را نشان می دهد ، همینطور چشیدن غذا کیفیت طعام را نشان می دهد . به خصوص چنانچه نمک آن فراوان باشد یا از پودر ماهی با کیفیت نا مناسب استعمال شده باشد . 4- شم بویایی : رایحه کردن غذا و حس بوی غیر معمولی در آن ، بوی کپک در طعام ، حس کردن بوی آمونیاک ، و سایر گازهای غیر عادی و خطر ناک در لانه به وسیله بینی و حس بویایی به بازدید کننده امداد میکند . معمولا در لانه آمونیاک نباید بلا فاصله آن گاه از ورود حس شود . وجود آمونیاک در آشیانه میتواند دلیلی بر بد بودن تهویه و رطوبت بسیار بستر است . 5-حس لامسه : چنانچه آب آشامیدنی لمس شود حرارت دوچندان و حرارت کم آب را میتوان احساس نمود . طعام و انتخاب رطوبت آنان و همینطور لمس مرغ ها از هر نظر انتخاب حرارت تن وجود تب و غده ، به بسیاری مسائل میتوان پی پیروزی . از اینرو بازدید روزمره گله بوسیله متخصص نباید بطور سرسری انجام گیرد بلکه بایستی با اعتنا و طاقت انجام گیرد در این مسئله می بایست از تمام احساس پنجگانه به کارگیری گردد در این فیس گله ای سالم و راز هم اکنون رشد خوا‌هیم بخشید .
ادامه مطلب : استفاده از حواس پنجگانه در مدیر طیور

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کران فروشگاه فرش شادمان شرکت خوشه صبا زير مجموعه هلدينگ صبا ميهن فروشگاه شیرآلات آریا سایت دفتر آیت الله عبداللهی تــاریخـــچۀ جـــهانــی دستگاه تصفیه آب پیوریتک در شیراز شرکت پودر تخم مرغ معجزه مقالات علمی و بیس حسابداری 2019 | مقاله ترجمه شده ISI هارمونی باران