این ایام فروش و عرضه مرغ سبز در دکان های دارای اعتبار و زنجیره ای عرضه موادغذایی یا میادین میوه و تره توشه رایج گردیده هست . برخی اشخاص گمان می کنند که مرغ سبز نام دیگر مرغ های طبیعی هست اما حقیقت چیز دیگری است . ۱ .آیا مرغ سبز همان مرغ ارگانیک است؟ نه، ما در کشور‌ایران مرغی به اسم مرغ ارگانیک نداریم . مرغ ارگانیک به مرغی گفته می شود که دانه و آبی که می خورد، ارگانیک باشد؛ یعنی از هیچ دسته ماده غیرطبیعی، شیمیایی و افزودنی های متفاوت برای تغذیه و رشد آن استفاده نشود . چنین مرغی نباید هیچ مدل دارویی از جمله اشکال آنتی بیوتیک ها را در طول مقطع رشدش اخذ کرده باشد البته در هم اکنون حاضر مرغداری های جمهوری اسلامی ایران به توان ساخت مرغ های ارگانیک نرسیده اند . «مرغ سبز» هم به عبارتی مرغ فارغ از آنتی بیوتیک می‌باشد یعنی به آن گونه های داروهای آنتی بیوتیک داده نشده می‌باشد . ۲ . تفاوت مرغ سبز با مرغ عادی چیست؟ مرغ های سبز، هیچ مدل آنتی بیوتیکی دریافت نمی نمایند . این مرغ ها در ارتفاع عصر پرورش، ۳ توشه به وسیله اداره دامپزشکی مرز و بوم تست می شوند و در صورتیکه نتایج تست ها نشان دهد در هر ۳ نوبت بدنشان فاقد داروهای نامبرده بوده، جواز عرضه به عنوان مرغ سبز را دریافت خواهند کرد . در حالتی که وجود هرگونه آنتی بیوتیک یا داروهای ضدکوکسی دیوز در تن این مرغ ها اثبات شود، دیگر نشان مرغ سبز برای فروش به آن ها داده نمی شود . در اکنون حاضر، حدود ۳ سال است که مرغداری های ایران در هم اکنون تولید و رشد مرغ های سبز و عرضه آن‌ها میباشند . ۳ . این مرغ را از کجا بخریم؟ حجم ایجاد و عرضه مرغ های سبز به اندازه ای می باشد که می توانید آنان را از بخش اعظم میادین میوه و تره بار تهیه فرمایید . ضمن این‌که فروشگاه های معتبر زنجیره ای و بعضی مرغ فروشی های سطح شهر نیز مرغ سبز را عرضه می نمایند . به علاوه، بر پایه آخری آمار اعلام شده به وسیله سازمان دامپزشکی، در اکنون حاضر این مرغ ها به جز تهران در بیش از ۱۶ استان مرز و بوم نیز توزیع می شوند . دستگاه جوجه کشی۴ . ادله گران خیس بودن مرغ سبز چیست؟ بها بالاتر مرغ های سبز نسبت به مرغ های عادی به ۲ عامل است: اول این‌که رئیس پرورش این مرغ ها مهم و دقیق می باشد زیرا می بایست ظرف مقطع ۴۵ روزی که قرار می باشد رویش یابند، به هیچ وجه مریض نشوند و مرغداران بدون چاره به به کار گیری از آنتی بیوتیک برای درمان آنها نباشند . دلیل دوم، ساخت و تقاضای نسبتا قلیل برای مصرف این مرغ هاست . احتمالا در آینده ای نه چندان دور، با ارتقا استقبال از مرغ های سبز، بها آن‌ها هم ذیل خیس بیاید . ۵ . مرغ سبز چه خاصیتی دارد؟ متاسفانه اکثری از مرغدارها، دوره منع مصرف بعد از آن از تجویز دارو را در مسئله استعمال از آنتی بیوتیک ها هنگام رویش مرغ هایشان رعایت نمی نمایند و گهگاه تا روزهای آخر هم به مرغ ها دارو می دهند البته این دارو از طریق مصرف مرغ ها، وارد بدن مصرف کننده می شود و مقاومت دارویی در بدن تولید می کند . با ساخت مقاومت دارویی به آنتی بیوتیک ها، ممکن می‌باشد تن هنگام مواجهه با بیماری ها، دیگر به آنتی بیوتیک های معمولی جواب ندهد و فرد مجبور به استعمال از داروهایی قدرتمند تر و با قیمتی گران خیس شود . هرچه مقدار مصرف آنتی بیوتیک های کار کشته تر ارتقا یابد، قابلیت و امکان جراحت و پیدایش عارضه ها دارویی هم بخش اعظم خواهد شد . نکته دیگر، آلرژی توده ای از اشخاص به برخی از اشکال آنتی بیوتیک ها مانند پنی سیلین است به این ترتیب مصرف مرغ های عادی می تواند برای این افراد، آلرژی های شدیدی در پی داشته باشد . ضمن اینکه در بعضی از مرغداری ها از آنتی بیوتیک های غیرمجاز که از روش های قاچاق تنظیم می شوند، استفاده می شود . بعضی از این آنتی بیوتیک های غیرمجاز حتی می توانند منجر متوقف شدن کار مغزاستخوان شوند و کم خونی های مرگ آور ساخت کنند . چه بسا برخی متخصص ها معتقدند چنین داروهایی می توانند سبب افزایش احتمال ابتلا به بعضی سرطان ها هم بشوند . به استدلال همین طیف وسیع مشکلاتی که بعضا از مرغ های عادی می توانند به وجود بیاورند، سفارش برخی متخصصین تغذیه به تولید، مصرف و استقبال بخش اعظم از مرغ های سبز بدون آنتی بیوتیک هست . ضمن اینکه طعم مرغ های سبز نیز خوشایندتر از مرغ های معمولی می باشد .
ادامه مطلب : هر آنچه باید در مورد مرغ سبز بدانید

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

خرید اینترنتی doctorattar مسافر Joe شهید دکتر محمد حسینی بهشتی مرکز آموزشهای آزاد دانشگاه پیام نور نیشابور آموزش سئو و بهینه سازی سایت نرم افزار های برتر My Blue Moon شرکت تعاونی دهیاری های بخش مرکزی تبریز